Prioriter din tid når du vil tjene penge på nettet

Har du, som jeg, begrænset tid til at arbejde med alle dine idéer på Nettet? Jeg har en stor familie, et fuldtidsjob og en masse sociale gøremål i løbet af ugen. Derfor er min tid til mine aktiviteter på Nettet i perioder stærkt begrænset. Det betyder, at jeg må være meget stringent og prioritere min tid, så min indsats bliver så effektiv som muligt i forhold til målet om at tjene penge på nettet.
I disse dage er mine børn på efterårsferie. Jeg har derfor prioriteret at få styr på alle mine idéer, der i øjeblikket bobler gevaldigt efterhånden som jeg kan se, at mit arbejde med at skabe nogle gode blogs skaber resultater. Jeg må ikke røbe min Adsence indtægt pr. klik på http://www.sanseintegration.blogspot.dk/, men jeg kan sige, at den i øjeblikket er virkelig god. Det giver blod på tanden og jeg har brugt nogle dage på at overveje og planlægge min indsats i forhold til nye idéer og mål. Du kan glæde dig til mit indlæg om at gå online på det tyske marked med min blog http://www.sanseintegration.blogspot.com/. Jeg har reserveret domænet http://www.sensorische-integration.blogspot.com/ og kan ikke vente med at komme i gang.

Skab overblik, systematik og motivation i dine projekter. Sæt dig nogle realistiske mål i forhold til hvad du kan nå i forhold til dit liv udenfor Nettet. Personligt har jeg det sådan, at min familie og store sociale omgangskreds ikke skal nedprioriteres for det er i omgangen med dem, at jeg primært inspireres og får idéer til nye blogs. Lad være med at sætte mål i forhold til hvad du vil opnå, som du på forhånd kan se er urealistiske. Hvis du fungerer som flertallet af alle mennesker vil du blive demotiveret og frustreret over, at dine mål ikke nås.

Personligt har jeg besluttet at mit primære arbejdsfelt frem til jul er at jeg skal nå at få artikel/beretning nr. 100 lagt på http://www.sanseintegration.blogspot.com/ og opbygge min blog http://www.advent-og-jul.blogspot.com/ her i resten af oktober og november måned hvor jeg også vil lave en del artikler om at undgå stress og prioritere de mange gøremål benhårdt med fokus på store børnefamilier. Der er mange vinkler at tage, men jeg vil vælge min vinkel i forhold til et område jeg ved en del om og kan finde inspiration i at skrive om. Sideløbende vil jeg skrive om mine erfaringer her på bloggen så du også kan få gavn af dem. Der er mange sider om at tjene på nettet. Enkelte er rigtigt gode, en del er meget jævne og få er ganske elendige. Jeg er kun stødt på én kvinde ud over jeg selv på nettet som ved en masse om at tjene penge på nettet, Adsence, bannerreklamer, Affiliate og søgemaskineoptimering. Det er Britt Malka og du kan læse på hendes gode blog her http://www.netpenge.info/

Så prioriter din tid, når du ikke har for meget af den. Vær realistisk, motiveret og sæt dig realistiske mål. Så kan du kun blive en succes indenfor det felt, der er din ekspertise.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...