Reserver dine nicheområder og tjen penge

Har du en interesse eller passion for bestemte emner kan du med fordel skynde dig at reservere gratis domænenavne hos en af nettets mange gratis udbydere af blogge. Har du ingen erfaring med programmering er det en fordel at at starte med at reservere domænenavne indenfor de områder du gerne vil skrive om hos udbydere, der har et let og brugervenligt design så du kan bruge din energi og interesse på det, der virkelig interesserer dig.
Har du et emne, der interesserer dig og er du tilmed god til at skrive præcist og i et levende sprog har du gode muligheder for at tjene lidt ekstra på din  viden. På nettet er der rigtigt mange blogge og hjemmesider, der formidler mulighed for salg og køb af diverse produkter eller tjenester. Jeg er til gengæld ikke stødt på mange, der, som jeg, har skrevet blogge om emner indenfor de pædagogiske, psykologiske og filosofiske felter, hvor det samtidigt er kombineret det med at tjene lidt ekstra penge ved at installere Adsence på bloggen/hjemmesiden. Så har du en fagspecifik viden indenfor et bestemt felt indenfor dette område er der gode muligheder for at gå i gang.

I øjeblikket er jeg så kreativ og fuld af mange muligheder og overvejelser om emneområder jeg vil kaste mig over. Jeg er lidt af et multitalent i forhold til at jeg har en meget bred generalistviden om mange emner indenfor det humanistiske område og har i øjeblikket valgt at blive lidt af en faglig specialist på den blog jeg koncentrerer mig om for tiden http://www.sanseintegration.blogspot.com/ hvor jeg skriver mange artikler.

Jeg har i øjeblikket reserveret over 20 domænenavne indenfor områder jeg gerne vil skrive om. Det er blot tiden der mangler til at få gjort noget effektivt ved at få bygget bloggene op, men jeg fatter mig med tålmodighed og prøver at bevare systematik og indsigt.

Derfor sæt dig ned og overvej hvilke områder du gerne vil skrive om. Prøv derefter at reservere emnerne hos de forskellige udbydere af gratis blog. Prøv at kombinere valget af ord, hvis domænet allerede er optaget. Tænk kreativt. Vær glad når det lykkes at reservere et emne. Så har du nemlig gjort en meget vigtig forberedelse. Domænet er reserveret og du kan i ro og mag planlægge opbygningen af din blog/hjemmeside, når du har tid, energi og inspiration til at gå i gang.

Jeg glæder mig i hvert fald til at gå i gang og håber du gør det samme!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...