Bliv mere effektiv - find din indtjening pr. indlæg du skriver

Når du blogger meget vil du højst sandsynligt have en vis hastighed i forhold til hvor hurtigt du kan skrive. Det er klart en stor fordel at kunne skrive hurtigt på tastaturet da det både er effektivt og tidsbesparende i forhold til at kunne blogge koncentreret og skrive gode indlæg.
Jo lettere du har ved at skrive på et tastatur jo mere energi kan du bruge på at skrive om de emner du blogger om eller interesserer dig for.

Jeg lærte selv ti-fingersystemet tilbage i skoletiden. Jeg er fra den tid, hvor vi sad med skrivemaskiner og slettelak og lærte systemet. Det er jeg super glad for i dag, da det er meget tidsbesparende og effektivt i forhold til jeg aldrig sidder og hakker i tastaturet med to eller fire fingre. At lære ti-fingersystemet er indlærte automatiserede bevægelser i hjernen, som bedst trænes ved at gentage og gentage og gentage øvelserne. Dræbende kedsommeligt og frustrerende i starten, når fejlprocenten er høj, men yderst tilfredsstillende, når det langsomt begynder at blive bedre.

Hvad er din timepris pr. indlæg
I forhold til at måle den effektive indtjening på hvad du tjener pr. indlæg du skriver er det en god idé at prøve at tage tid på hvor længe du tager om at skrive et indlæg. Notér dig dette og kig på din indtjening via Adsence eller affiliateprogrammer efter hhv. 1. og 3. måneder. Så vil du hurtigt få et overblik over hvad din reelle timeløn bliver i forhold til hvad du har brugt af tid på at skrive indlægget.

Mit bedste indlæg er skrevet på en anden blog. Det tog i alt 23 minutter og det har allerede nu indbragt mig kr. 67,-. Timelønnen vil helst sikkert stige yderligere, da det er et yderst besøgt indlæg med en høj klikprocent som vil fortsætte en måneds tid endnu (det er et indlæg om pakkekalender til børn).

Hvis du ikke er tilfreds med dit tidsforbrug i forhold til at skrive et indlæg må du gøre noget ved det. Bruger du for lang tid på slåfejl og langsom hastighed på tastaturet må du gøre noget aktivt for at bedre din effektivitet.

I et senere indlæg vil vi kigge på hvilke muligheder du har for at bedre din effektivitet og blive hurtigere på tastaturet.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...