Tjen penge online hjemmefra ved at blogge

Kan du godt lide at skrive om forskellige emner? Har du et specielt emneområde du ved noget særligt om? Kan du lide at formidle dine budskaber? Vil du gerne vide lidt mere om hvordan du kommer i gang med at blogge om dine interesser? Kan du svare ja til spørgsmålene så læse videre her

Reserver en blog til dine skriverier
Der findes flere muligheder for at oprette en gratis blog på Nettet. Udbuddet af gratis udbydere var dog noget større for nogle år tilbage. Du kan reservere en gratis blog på http://www.smartlog.dk/. Der er ingen kontakt til hostmaster og de tekniske muligheder er noget begrænsede i forhold til billeder, smarte effekter, video, lydfiler osv. Alligevel er smartlog et udmærket alternativ, hvis du er nybegynder i blogland. Dog vil jeg klart anbefale http://www.blogger.com/. Du kan læse mere om hvorfor her: http://tjen-mange-penge-paa-nettet.blogspot.com/2010/10/blog-med-blogger.html . Her kan du også læse om alle fordelene ved Blogger.

Skriv om dit specielle nicheområde
Har du et specielt emneområde du ved noget om og vil du gerne formidle dette? Der kan være mange årsager til dette. Personlige, faglige og økonomiske årsager eller en kombination heraf. Jeg kunne se, at der manglede et fyldestgørende nicheområde om sanseintegration, hvor de faglige artikler med blev kombineret med dagbogslignende indlæg. Du kan se mit seneste projekt på http://www.sanseintegration.blogspot.com/. Måske ved du noget om kvantemekanik, julenisseres historie, stress, tomaters levetid eller andre specielle områder, som du gerne vil formidle. Har du personlige erfaringer du kan kombinere med faglige artikler er det min erfaring, at der er mulighed for at skabe rigtigt meget trafik - SEO - da de fleste mennesker bedst relaterer sig til især emner af menneskelig karakterer af enhver art.

Hav et højt sigte og skriv artikler med troværdighed
Når du har fået reserveret din blog så er det med at komme igang med at skrive. Måske har du allerede et par artikler i skuffen. Læg dem straks på. Husk, at alt hvad du skriver på Nettet indekseres og digitaliseres til evig tid. Det vil sige, at din mor, far, tante, onkel, børn, børnebørn og 10 gange tipoldebørn vil vide hvad du skrev dengang tilbage i 2010. Derfor mener jeg, at det er særdeles vigtigt at huske på, at alt hvad du efterlader i det digitale rum skal være troværdigt, etisk og i orden i forhold til de faglige oplysninger baseret ud fra den nuværende indsigt i emnet. Lad være med at skrive noget der ikke er fagligt belæg for. Du risikerer at du lynhurtigt mister din troværdighed og det er umuligt at vinde tilbage igen.

Reserver dine nicheområder
Ved du allerede nu, at du har forskellige emner du gerne vil skrive om, så skynd dig at reserver et domænenavn. Det kan du have liggende til, når du har tid og lejlighed til at skrive. Læs mere om hvordan du gør her http://tjen-mange-penge-paa-nettet.blogspot.com/2010/10/reserver-dine-nicheomrader-og-tjen.html

Når du har fulgt ovenstående råd er det bare om at komme i gang med at blogge.

God fornøjelse.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...