Tjen penge online med relevant trafik

Der er mange muligheder for at tjene penge online. På denne blog vil du mest kunne finde artikler, der omhandler blogging og at tjene penge på nettet med blogging. Personligt blogger jeg ikke om varer, men emner indenfor den pædagogiske/humanistiske verden, der ofte har et stort og uudtømmeligt behov for inspiration, viden og interesse.

For at tjene penge online må du sørge for, at dine sider/blog er bygget op på en måde, der giver gode muligheder for at tiltrække relevant trafik. Du kan her læse et indlæg jeg skrev i 2010 om hvordan jeg fik min blog http://www.sanseintegration.blogspot.com/ til at ligge på side 1 på Google på blot 3 måneder. Indlægget er her http://tjen-mange-penge-paa-nettet.blogspot.com/2010/11/seo-tips-fa-din-blog-i-top-pa-google.html Der kan du finde de mest relevante råd i forhold til linkbuilding, god opførsel og gode artikler.

Skaf relevant trafik
Jo bedre du kan få din blog til at ligge på Googles sider jo større er muligheden for at tiltrække relevant trafik. Relevant trafik vil finde din side med det formål at vide mere om det specifikke emne du skriver om. Du skal især lægge vægt på gode artikler med relevante søgeord.
Jo mere målrettet trafik du kan skaffe til din side jo bedre vil din side konvertere i form af indtjening via Google Adsense og affiliatelinks. Brug eventuelt Google Analytics som redskab på din side. Det er gratis at installere og kan give dig utrolig relevant viden i forhold til søgeord, antallet af unikke besøgende samt give dig information om hvor trafikken kommer fra.

Der er også mulighed for at hente relevant trafik ved at tilmelde dig diverse debatforums, hvor der er en interesse for dit emne. Ved at skrive gode og ordentlige svar til andre med ínteresse for samme emne vil dette over tid genere relevant trafik til din side.

Og hav tålmodighed. Jeg kan se, at tiden også arbejder for siderne på Google. Det tager tid at skabe en indtjening online på at blogge, men gør du det rigtigt vil du erfare, at der ligger uanede muligheder i form af en løbende indtægtskilde, der som alt andet arbejde kræver fokus og målrettethed.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...