Pas på din indtægtskilde med Adsence

ellers kan det gå så grueligt galt, at du bliver lukket ude fra Adsence programmet for altid. Jeg har i min færden på nettet læst flere beretninger om frustrerede blog-ejere, hvis konto er blevet lukket da Google har vurderet, at reglerne omkring Adsence er blevet misligholdt.
 Min erfaring er, at GoogleAdsence/ annoncerne er en kilde til en rigtig god og stigende indtægtskilde i de specifikke nicheområder jeg bygger mine blogs op omkring. Derfor har jeg dykket lidt ned i Googles programpolitikker for at være sikker på, at jeg nu har forstået politikkerne korrekt for at undgå at få lukket kontoen.

I dette indlæg får du et par af de vigtigste punkter, som du gør klogt i at overholde, hvis du vil beholde din konto hos Google. Jeg vil beskrive flere punkter i senere indlæg.

Lad være med at klikke på dine egne annoncer
Har du fået en konto, hvor du er godkendt til at vise Googles annoncer, så lad være med at klikke på dine egne annoncer. Det er heller ikke i orden at trykke på en enkelt annonce blot for at teste om det nu også virker. Lad være med at opfordre dine venner til at klikke på annoncerne for at øge din indtjening. Google vægter højt, at det skal være en reel brugerdefineret interesse, der fører til klik på annoncerne, hvilket jo selvfølgelig er for at respektere deres annoncører, der har betalt i dyre domme for at have deres annoncer på Googles sider. Hold dig langt væk fra sider eller personer, der vil tilbyde dig at installere svigagtig software, der kan genere ugyldige klik. Det er ulovligt og din konto bliver lukket øjeblikkeligt, når Googles programmører opdager det.

Kig dit websted grundigt efter og vær sikker på, at Google annoncerne er placeret rigtigt på dit websted
Lad være med at skrive over, under, ved siden af sætninger, der kan opfordre til, at der klikkes på annoncerne. Undlad at skrive "klik på annoncerne", "støt os", "besøg disse link", "Dagens bedste tilbud" "Favoritwebsteder" og lignende formuleringer, da det i følge Googles/Adsences programpolitikker er at sidestille med en opfordring til at klikke på annoncerne, der ikke accepteres. Du må ikke placere pile eller andre grafiske tegn ved annoncerne, der på en mere indirekte måde kan virke opfordrende til at klikke på annoncerne. Alle klik skal være drevet af ægte og oprigtig interesse for annonerne. Det sikrer annoncørerne de bedste indtjeningsmuligheder.

Aldrig mere
Skriv dig disse råd bag øret for lukker Google din konto får du den ikke åbnet igen efter de nuværende bestemmelser hos Google. Så lad være med at friste dig over evne fordi du bare liiiiiige skal tjekke, at det virker. Det er ikke en god idé, hvis du gerne vil satse på Adsence som primær indtægtskilde i forbindelse med dine indtægter på Nettet.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...