SEO tips - få din blog i top på Google

Var du også nybegynder i forhold til at tjene penge på nettet for ikke så lang tid siden? Det er en stor glæde at erfare, at det betaler sig at opsøge viden, sortere urealistiske hjemmesider fra om at tjene penge på nettet, være kritisk og bruge de erfaringer, der virker. På blot 4 måneder har jeg lært så meget om SEO - søgemaskineoptimering - at jeg vil give dig et par gode råd med på vejen om hvordan du kan lave SEO på den måde, der sikrer dig god ranking og høj placering i Google.

Tålmodighed
Når du beslutter dig for at gå i gang med SEO - søgemaskineoptimering - så er der en meget vigtig psykologisk faktor, du skal kende til. Tålmodighed. Det nytter ikke, at du tror, at du får din blog til tops med det samme på Google. Det tager tid på alle områder. Har du valgt at blogge om et emne, hvor der er stor konkurrence skal du vide, at det kan tage endnu længere tid. Tænk langsigtet. Sæt dig delmål. Vær realistisk med dit tidsforbrug alt efter dine private forhold. Bevar motivationen og energien, når resultaterne ikke sker så hurtigt som du kunne tænke dig.

Skriv gode indlæg
På min egen søgen rundt på nettet har jeg læst mange råd om at ens tekst helst skal have 5-8% af de rette søgeord. Emneordet skal gå igen i artiklen med denne procentsats. Drop det! Du skal huske, at du skriver indlæg til mennesker og ikke Google. Der er en psykologisk hemlighed bevaret i dette som sagtens kan kombineres med at få din blog til tops på Google. Gode, velskrevne og faglige indlæg/artikler er nemlig spændende og vil på sigt betyde, at flere og flere vil linke til dine indlæg, hvilket er med til at få din blog højere placeret på Google og andre søgemaskiner.

Brug din tid fornuftigt på at skrive artikler af høj kvalitet med søgeordene naturligt indbygget i din artikel. Det vigtigste er, at du skriver til mennesker og ikke til Google. Bliver dit sprog for SEO-agtigt bliver det fravalgt af dine læsere - MEDMINDRE du er helt eminent til at få søgeordene til at indgå i 5-8% af ordene så det ikke har nogen betydning for sprogets naturlige flow

Vær specifik og præcis
Skriv præcis og prøv at sortere i dine fyldeord. På den måde kommer tekstens budskab nemmere frem og forsvinder ikke i et mudder af ord. Lav afsnit og en passende længde på dit indlæg. Jeg har selv en tendens til at lave for lange indlæg, men jeg arbejder ihærdigt med det.

Lav linkbuilding
Som du sikkert har læst rundt på Nettet har Google fornylig lavet en ren massakre og fjernet/degraderet rigtigt mange linkkataloger. Du kan læse mere her om i http://tjen-mange-penge-paa-nettet.blogspot.com/2010/10/mange-artikeldatabaser-er-de-indekseret.html, hvilket har betydet store omkostninger for rigtigt mange, der tjener deres penge på Nettet på forskellig vis. Jeg havde selv lavet et par artikler til http://www.gratisartikler.com/ for at prøve at teste hvor mange læsere det ville trække til. Jeg indsendte artiklerne i midten af september og 14 dage senere var kataloget fjernet fra Google. Pyhh - det var virkelig en øjenåbner.

Derfor skal du satse på en varieret linkbuilding! Vær kritisk med at tilmelde din blog til alle linkkataloger. Brug evt. http://www.linkkataloger.dk/ til at danne dig et overblik. Tilmeld din blog nogle enkelte kataloger engang i mellem og vær opmærksom på linkkatalogets PageRank, dens professionalisme i forhold til at fjerne døde link fra kataloget.

Skriv vedkommende og relevante indlæg/kommentar hos andre blogskribenter indenfor samme emne/område. Lad være med at spamme. Hold dig til det du ved, du kan. Efterlad dit link, hvis det virker naturligt at gøre. Vær kritisk på den gode måde.

Kontakt andre der har lignende blogge om dit emne og spørg om de vil linke til din side.

Ved at skrive gode flydende og faglige indlæg kan du måske blive gæsteblogger på andre og lignende sider. Det skaffer god og relevant trafik til dit emne. Jeg har ikke selv gjort det endnu, men er i fuld gang med at afsøge området inden for mit seneste projekt om http://www.sanseintegration.blogspot.com/

Tilmeld dig forskellige fora, hvor dit emne behandles og diskuteres.

Opfør dig ordentligt
Husk at opføre dig ordentligt. Vær venlig, høflig, respektfuld og behandl andre på Nettet som du forhåbentligt gør i det virkelige liv. Ved at give af dig selv, din viden og personlighed vil der falde endnu mere goodwill tilbage tilbage til dig. Vær ærlig. Stå ved din integritetet og vær kritisk på den gode måde. Nettet er fuld af plattenslagere, så vær aldrig naiv og godtroende, men brug din fornuftige sans.

Opsummering
Ved at følge disse ovenstående råd kom min blog om http://www.sanseintegration.blogspot.com/ på side 1 på Google på blot 3 måneder. Nu har jeg lige tjekket placeringen igen. Nu er min blog gået fra at være nr. 6 til at være nr. 5. Så vær tålmodig og dit gode arbejde vil lønne sig.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...